Apróvad vadászat


Azok számára, akik bokrásznak, a vadászidény egész évben is tarthat. Mi Svédországban szívesen vadászunk fajdra. Ez különleges felszerelést igényel.


A madarak nagyon félénkek, ezt a ruházat kiválasztása során mindvégig szem előtt kell tartani. A bokrászat során sokan kutyákat is használnak, ez megint csak különleges felszerelést igényel.


A madaraknak minden tollukon van szemük, ezért álcamintára is szükség van

Mi a Swedteamnál hivatásos vadászokkal dolgozunk együtt. Ők tesztelik a mi ruházatunkat, abban a környezetben, ahol azt használni gondoltuk. Ezáltal biztosítjuk, hogy minden egyes termékünket még azelőtt kipróbáljuk és teszteljük, hogy azt a piacra dobnánk. Noha termékeink fejlesztésének középpontjában a funkcionalitás áll, nem alkuszunk a design és a minőség terén is. Divatos öltözékeket fejleszutünk, melyek megfelelnek a használat során támasztott magas igényeknek.


A bokrászat során fontos, hogy a termékek megfelelő álcamintával rendelkezzenek. A madaraknak igen jó a szeme, így a bokrászatra szánt termékeinél nagy hangsúlyt fektetünk az álcamintákra. Olyan kipróbált álcamintákat használunk, melyek ahhoz a környezethez igazodnak, ahol használni fogják azokat.


Természetesen ebben az esetben is - mint más vadászati ágak esetében is - fontos, hogy a ruházatot kényelmes legyen viselni és méretei jól illeszkedjenek a felhasználóhoz.


Camo set
RIDGE ZERO COVERSET M
Kiegészítő
LEAF CAMO WOODTM