Cserkelés


Cserkelés

A cserkelés során minden időjárási körülményhez külön kell megtalálni a helyes megoldást. Olyan ruházatra van szüksége, mely jól szellőzik és biztosítja Önnek a kellő mozgásszabadságot. Hogy semmi se akadályozza a vadászatot, a ruházatnak szinte a teste részévé kell válnia.


A sok mozgás előfeltétele a jól szellőző öltözet

Mi a Swedteamnál hivatásos vadászokkal dolgozunk együtt. Ők tesztelik a mi ruházatunkat, abban a környezetben, ahol azt használni gondoltuk. Ezáltal biztosítjuk, hogy minden egyes termékünket még azelőtt kipróbáljuk és teszteljük, hogy azt a piacra dobnánk. Noha termékeink fejlesztésének középpontjában a funkcionalitás áll, nem alkuszunk a design és a minőség terén sem. Divatos öltözékeket fejlesztünk, melyek megfelelnek a használat során támasztott magas igényeknek.


Cserkelés során különösen fontos, hogy a ruházatot a verejték ne nedvesítse át. A nedves ruha hamar áthűl, Ön pedig fázni kezd. Annak érdekében, hogy ruházata ne nedvesedjen át, fontos, hogy legalsó rétegként, közvetlenül a testen funkcionális alsóneműt hordjon, harmadik rétegként pedig légáteresztő és jól szellőző anyagot válasszon. A "Pro fit" méretezésű szortimentünk sportosabb szabású, mint a "Classic Fit" méretezésű termékcsalád. A "Pro fit" termékcsaládot arra fejlesztettük ki hogy minden környezetben szabadon mozoghasson, anélkül, hogy beleakadna a lelógó ágakba vagy a bozótba.


Kabát
TITAN PRO M
Nadrág
TITAN PRO M

Kabát
VIST LODEN PRO M

Kabát
ULTRA LIGHT PRO
ANORAK M
Nadrág
ULTRA LIGHT PRO M

Kabát
ULTRA LIGHT PRO M

Kabát
HAMRA W

Nadrág
HAMRA W