Elegáns ruházat


Vadászat mint kulturális örökség

Jól öltözötten a vadászaton és az egész hétvégén. Ebben a vadászati módban a stílus és a jól illeszkedő méret vannak a középpontban.


Itt találhatók a klasszikus stílusú, modern részletekkel feljavított ruhadarabok és kiegészítők. A kollekció jellemzői a mérethelyes illeszkedés és a gondosan átgondolt részletek, melyeknek köszönhetően a kollekció darabjai egyaránt alkalmasak a vadászatra és egyéb szabadidős tevékenységre is.


A vadászattól elválaszthatatlan az évszázados hagyomány. A vadászat sokat fejlődött és változott, lényegében azonban hű maradt önmagához. Számunkra a vadászat nem más, mint egy kulturális örökség, mely összeköti a különböző nemzedékeket és hagyományokat. Mindez jól tükröződik a vadászruha kiválasztásában megmutatkozó egyéni ízlésben is. Az anyagok kiválasztása, a szabásminta és mérethelyes illeszkedés jól tükrözi a vadászat különböző korszakait.


Az új "Heritage" kollekcióval visszatérünk a vadászat alapjaihoz. Olyan kollekciót mutatunk be, melyet a szabadidős vadászatra fejlesztettünk. A kollekciót az ún. country-stílus jellemzi, melyet továbbfejlesztettünk és modernizáltunk. Annak érdekében, hogy elérjük a kívánt hangulatot és a különleges stílust, hagyományos anyagokat és klasszikus szabásmintát használtunk. Zubbony, sapka vagy utazótáska - melyek azok a kiegészítők, melyek teljessé teszik az Ön stílusát? Válassza ki a "Heritage" kollekcióból!


Kabát
1919 BLAZER M
Mellény
1919 VEST
Ing
STEVEN CLASSIC M
Pulóver
HARRY M
Kiegészítő
1919 WOOL CAP
Táska
1919 WEEKENDBAG