Camouflage ruházat
Vadászként Ön mindig keresi a lehető legjobb álcázás lehetőségét, hogy a vad számára láthatatlan legyen. A vad látása számos tekintetben eltér az emberi látástól. Ennek ellenére az álcaminták fejlesztése során sokáig az emberi látást vették alapul - egészen mostanáig.
Kutyás ruházat
A kutyás vadászat csapatmunka, melynek előfeltétele a jó kiképzés és a jó együttműködés. Kutyákat szinte az össze vadászati módhoz használhatunk. Ha az együttműködés tényleg megvalósul, akkor sokat nyerhetünk.
Apróvad vadászat
Azok számára, akik bokrásznak, a vadászidény egész évben is tarthat. Mi Svédországban szívesen vadászunk fajdra. Ez különleges felszerelést igényel. A madarak nagyon félénkek, ezt a ruházat kiválasztása során mindvégig szem előtt kell tartani.
Trófeás vadászat
A nagyvad-vadászat Svédországban az egyik legkedveltebb vadászati forma. A jávorszarvas-vadászat minden év fénypontja. Más vadászati ágaktól eltérően a jávorszarvas vadászata csak rövid ideig lehetséges. Ezért különösen fontos, hogy a felszerelés erre az időszakra készen álljon.
Tarvad vadászat
A tarvad és apróvad-vadászat magába foglalja a madarakra, nyulakra és dúvadra (róka, borz) való vadászatot. Apróvad-vadászat során gyakran használunk kutyákat. Az apróvad-vadászatra jellemzően az őszi-téli időszakban kerül sor. Ebből adódnak a felszereléssel szemben támasztott magas szintű követelmények.
Vaddisznó vadászat
A vaddisznóvadászat az utóbbi időben jelentősen felértékelődött Svédországban. A vadászidény lényegében az egész évre kiterjed. Ez nagy követelményeket támaszt a felszereléssel szemben, melynek védelmet kell nyújtania az eső, a szél, de a disznó esetleges támadásával szemben is.
Les vadászat
A lesvadászat a türelemről és a kitartásról szól. De a megfelelő öltözet is fontos, mely melegen tartja a testet. A lesvadászat során több órán át meg kell őriznie koncentrációját, miközben nyugodtan ül. Így olyan ruhára van szüksége, mely nem kelt zajt, és tökéletesen hőszigetel.
Cserkelés
A cserkelés során minden időjárási körülményhez külön kell megtalálni a helyes megoldást. Olyan ruházatra van szüksége, mely jól szellőzik és biztosítja Önnek a kellő mozgásszabadságot. Hogy semmi se akadályozza a vadászatot, a ruházatnak szinte a teste részévé kell válnia.
Vadászat 24 / 7
Vadásznak lenni több, mint egy egyszerű hobby - vadásznak lenni szenvedély és életforma. Mutassuk meg mindenkinek, hogy életformánkat az év minden napján megéljük. Klasszikus ruhadarabjaink erre tökéletesen alkalmasak, odahaza éppúgy, mint a vadászterületen.
Elegáns ruházat
Jól öltözötten a vadászaton és az egész hétvégén. Ebben a vadászati módban a stílus és a jól illeszkedő méret vannak a középpontban.
Safari
Vadászat melegebb égöv alatt. A száraz, egzotikus éghajlat egészen más követelményeket támaszt, mint a hagyományos vadászat, így egészen más felszerelés szükséges hozzá.