Kutyás ruházat


Kutyavezetők

A kutyás vadászat csapatmunka, melynek előfeltétele a jó kiképzés és a jó együttműködés. Kutyákat szinte az össze vadászati módhoz használhatunk. Ha az együttműködés tényleg megvalósul, akkor sokat nyerhetünk.


Kidolgoztunk néhány ötletes megoldást, melyek megkönnyítik a kutyavezetők munkáját, ezeket kínáljuk Önnek. Termékeinket hivatásos kutyavezetőkkel közösen fejlesztettük ki, ők azok, akik a ruházatot tesztelik és értékelik.


Kutyavezetőknek szánt termékeinket hivatásos kutyavezetőkkel közösen teszteljük

A Swedteam hivatásos kutyavezetőkkel dolgozik együtt. Ez a Swedteam fejlesztő csapata. A fejlesztőcsapatot a termékek fejlesztése és tesztelése során is igénybe vesszük. Ezen túlmenően minden terméket velük próbálunk ki, mielőtt az a piacra kerülne. Ennek köszönhetően termékeink olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, melyek alkalmassá teszik őket a tényleges, gyakorlati használatra. A vadászok említett csoportja igen magas igényeket támaszt a viselési komfort, a méretek illeszthetősége, a tartósság és a biztonság terén. Mi a Swedteam-nál ezeknek úgy tudunk eleget tenni, hogy a designen sem kell spórolnunk. Egyszerűen divatos és funkcionális ruhákat kínálunk az igényes vadászoknak.


Kabát
DOG HANDLER JACKET
NICCO M
Nadrág
PROTECTION PRO M

Kabát
DOG HANDLER JACKET
NICCO W
Nadrág
PROTECTION PRO W