Les vadászat


Lesvadászat

A lesvadászat a türelemről és a kitartásról szól. De a megfelelő öltözet is fontos, mely melegen tartja a testet. A lesvadászat során több órán át meg kell őriznie koncentrációját, miközben nyugodtan ül. Így olyan ruhára van szüksége, mely nem kelt zajt, és tökéletesen hőszigetel.


Réteges öltözködéssel őrizze meg a test melegét

Mi a Swedteamnál hivatásos vadászokkal dolgozunk együtt. Ők tesztelik a mi ruházatunkat, abban a környezetben, ahol azt használni gondoltuk. Ezáltal biztosítjuk, hogy minden egyes termékünket még azelőtt kipróbáljuk és teszteljük, hogy azt a piacra dobnánk. Noha termékeink fejlesztésének középpontjában a funkcionalitás áll, nem alkuszunk a design és a minőség terén sem. Divatos öltözékeket fejlesztünk, melyek megfelelnek a használat során támasztott magas igényeknek.


A lesvadászat gyakran hosszú ideig tart. Így kiemelkedő fontosságú, hogy az öltözet, amit visel, megvédje Önt a hidegtől, a nedvességtől és a fagyos szelektől. Lényeges továbbá, hogy rétegesen öltözködjön. Ez segít abban, hogy szabályozza a hőháztartást. Délben, amikor melegen süt a nap, kevesebb rétegre lehet szüksége, mint hajnalban vagy alkonyatkor, amikor hidegebb van.


Kabát
TITAN CLASSIC M

Nadrág
TITAN CLASSIC M

Kabát
TITAN PRO M

Nadrág
TITAN PRO M

Kabát
LEGACY CLASSIC M

Nadrág
LEGACY CLASSIC M

Kabát
RIDGE W

Nadrág
RIDGE W

Kabát
CREST THERMO
CLASSIC M
Nadrág
CREST THERMO
CLASSIC M
Kabát
ULTRA LIGHT M

Pulóver
ULTRA LIGHT W