Safari


Vadászat melegebb égöv alatt. A száraz, egzotikus éghajlat egészen más követelményeket támaszt, mint a hagyományos vadászat, így egészen más felszerelés szükséges hozzá. Tekintettel az erős napsugárzásra, a magasabb hőmérsékletre és a táj színére - mely jelentősen eltér a mérsékelt égövre jellemző színvilágtól - a ruházat színe és szabása más lesz.


A "Safari" kollekcióban megtalálhatja azt a ruházatot, mely alkalmas erre a vadászati módra és az egzotikus természeti körülmények megtapasztalására.


A száraz, egzotikus éghajlaton a vadászat nemcsak páratlan vadászélményt nyújt, hanem lehetőséget kínál a fantasztikus természeti viszonyok megélésére is. Ebben az éghajlati övben más feltételek uralkodnak, mint amiket a mérsékelt égövön jól ismerünk - és most ezekre a vadászterületekre indulunk.


Az új "Safari" kollekció vékony és könnyű anyagokból áll, khaki színben. Kényelem és mozgásszabadság álltak a tervezés középpontjában. Ezek a ruhadarabok egyaránt alkalmasak a vadászatra és a szabadidős tevékenységre. Nézze meg alaposan a kollekció darabjait!


Nadrág
FABI M
Kabát
MANANGA M
Ing
AAMIR M
Mellény
KENYA VEST M
Póló
OAKES M
Nadrág
MARUF M