Tarvad vadászat


Taravad és apróvad

A tarvad és apróvad-vadászat magába foglalja a madarakra, nyulakra és dúvadra (róka, borz) való vadászatot. Apróvad-vadászat során gyakran használunk kutyákat. Az apróvad-vadászatra jellemzően az őszi-téli időszakban kerül sor. Ebből adódnak a felszereléssel szemben támasztott magas szintű követelmények.


Az apróvad-vadászat gyakran jelentős kihívást jelent a vadásznak. A rókákról közismert, hogy kitűnően hallanak, gyorsan észreveszik a vadászt és nagyon fürgén mozognak. Fonos tehát, hogy zajmentes és flexibilis ruházattal rendelkezzünk.


Középpontban a verejték elpárologtatása

Mi a Swedteamnál hivatásos vadászokkal dolgozunk együtt. Ők tesztelik a mi ruházatunkat, abban a környezetben, ahol azt használni gondoltuk. Ezáltal biztosítjuk, hogy minden egyes termékünket még azelőtt kipróbáljuk és teszteljük, hogy azt a piacra dobnánk. Noha termékeink fejlesztésének középpontjában a funkcionalitás áll, nem alkuszunk a design és a minőség terén is. Divatos öltözékeket fejlesztünk, melyek megfelelnek a használat során támasztott magas igényeknek.


Az apróvadvadászat sok mozgással, a vad terelésével jár. Ezért alapvető fontosságú, hogy méretben illeszkedő álcamintás ruhát hordjunk, mely rendelkezik a megfelelő tulajdonsággal. A terelés során fontos, hogy ruházatunk jól szellőzzön. Még ha a réteges öltözködés szabályait be is tartjuk, akkor is előfordulhat, hogy a sok mozgásban megizzadunk. Leghelyesebb, ha funkcionális alsóneműt hordunk, hogy a verejtéket elvezessük a testünktől. Fontos az is, hogy a ruházat mérethelyes legyen, azért, hogy valamennyi terepen megőrizzük mozgékonyságunkat. Ezen túlmenően tekintettel kell lenni arra is, hogy a ruházat lehetőleg ne keltsen zajt mozgás közben. Minél halkabban mozgunk, annál közelebb jutunk a vadhoz. Az aktív membránok használata lehetővé teszi a test szellőzését, mely alapvető feltétele annak, hogy testünk esős és szeles időben is melegben maradjon.


Kabát
ULTRA LIGHT PRO ANORAK M
Kabát
TITAN CLASSIC M

Nadrág
TITAN CLASSIC M

Kabát
TITAN PRO M

Nadrág
TITAN PRO M

Kabát
LEGACY CLASSIC M

Nadrág
LEGACY CLASSIC M

Kabát
CREST THERMO
CLASSIC M
Nadrág
CREST THERMO
CLASSIC M