Trófeás vadászat


Nagyvad-vadászat

A nagyvad-vadászat Svédországban az egyik legkedveltebb vadászati forma. A jávorszarvas-vadászat minden év fénypontja. Más vadászati ágaktól eltérően a jávorszarvas vadászata csak rövid ideig lehetséges. Ezért különösen fontos, hogy a felszerelés erre az időszakra készen álljon.


A nagyvad-vadászathoz tartozik egyebek között a medvére, szarvasra és vaddisznóra való vadászat is. A vadászidény több hónapig is eltart. A ruházatnak így magas szintű követelményeknek kell eleget tennie. Fontos, hogy funkcionális legyen, védjen a széltől és a mostoha időjárástól egyaránt.


Nagy a választék, melyben mindenki megtalálhatja a kedvére való terméket

Mi a Swedteam-nál hivatásos vadászokkal dolgozunk együtt. Ők olyan környezetben tesztelik termékeinket, ahol azokat használni gondoltuk. Így garantáljuk, hogy valamennyi terméket kipróbáltuk és teszteltük, még mielőtt piacra dobtuk volna azokat. Jóllehet termékfejlesztésünk fókuszában a funkcionalitás áll, nem alkuszunk a minőség és a design terén sem.


A nagyvadvadászatba beletartozik a lesvadászat és a cserkelés is. Termékeink minderre tökéletesen alkalmasak. A lesen különösen fontos, hogy melegen maradjon a vadász. A lesvadászatra szánt öltözet színe hagyományosan zöld.A cserkelés során ezzel szemben fontos, hogy az öltözet flexibilis legyen és áteressze a verejtéket. Ezt egészíti ki esetlegesen az álcaminta. Fontos, hogy a vadász vadásztársai számára jól látható legyen. Erre a célra bevált álcamintákat ajánlunk eltűnő színekben.


Kabát
ULTRA LIGHT PRO
ANORAK M
Kabát
TITAN CLASSIC M

Nadrág
TITAN CLASSIC M

Kabát
TITAN PRO M

Nadrág
TITAN PRO M

Kabát
LEGACY CLASSIC M

Nadrág
LEGACY CLASSIC M

Kabát
RIDGE W

Nadrág
RIDGE W

Kabát
CREST THERMO
CLASSIC M
Nadrág
CREST THERMO
CLASSIC M
Kabát
ULTRA LIGHT M

Kabát
ULTRA LIGHT W