Vaddisznó vadászat


A vaddisznóvadászat az utóbbi időben jelentősen felértékelődött Svédországban. A vadászidény lényegében az egész évre kiterjed. Ez nagy követelményeket támaszt a felszereléssel szemben, melynek védelmet kell nyújtania az eső, a szél, de a disznó esetleges támadásával szemben is.


Fontos észben tartani, hogy a vaddisznók jól hallanak és a szaglásuk is kiváló. Ha megriasztják őket, nagyon gyorsan is tudnak mozogni. A sebzett vad gyakran agresszíven reagál. Mi a Swedteamnál több megoldást is kifejlesztettünk, azért, hogy Ön sikeresen vadászhasson.


Biztonság mindenekelőtt

Mi a Swedteamnál hivatásos vadászokkal dolgozunk együtt. Ők tesztelik a mi ruházatunkat, abban a környezetben, ahol azt használni gondoltuk. Ezáltal biztosítjuk, hogy minden egyes termékünket még azelőtt kipróbáljuk és teszteljük, hogy azt a piacra dobnánk. Noha termékeink fejlesztésének középpontjában a funkcionalitás áll, nem alkuszunk a design és a minőség terén sem. Divatos öltözékeket fejlesztünk, melyek megfelelnek a használat során támasztott magas igényeknek.


A vaddisznóvadászatra szánt termékeink fejlesztése során elsősorban a biztonságra összpontosítunk. Fontos, hogy a ruházat strapabíró legyen, hiszen gyakran szegdelt, erdős, bokros, bozótos területen használják majd. Fontos, hogy a termék jól illeszkedő méretekkel és kialakítással rendelkezzék, mivel a mozgékonyságnak is gyakran fontos szerep jut.


Termékeinket hivatásos vadászok tesztelik. Az alapanyagokat laboratóriumi teszteknek vetjük alá. Így garantálhatjuk a jó minőséget és a különleges tulajdonságokat.


Kabát
DOG HANDLER JACKET
NICCO M
Nadrág
PROTECTION PRO M

Kabát
DOG HANDLER JACKET
NICCO W
Nadrág
PROTECTION PRO W

Kabát
TITAN PRO M

Nadrág
TITAN PRO M